Výjimečné místo, jakým bezesporu Držovická stodola je, si žádá výjimečného kuchaře, který umí vnímat přání každého jednotlivého klienta, najít a využít kvalitní regionální suroviny a sestavit z nich vhodné menu. My jsme takového našli v unikátní osobě Pavla Bortníka – kuchaři a kováři v jednom.
Pavel Bortník se vyučil v Club Hotelu Průhonice a poté sbíral cenné znalosti v zahraničí, kde poznal důležitost kvalitních surovin a profesionální organizace práce v kuchyni. Má také bohaté zkušenosti z cateringové firmy a s přípravou rautů na zakázku. Nezapomíná ani na budoucí kuchařské talenty a během různých workshopů a seminářů na středních odborných školách žákům i učitelům představuje moderní přístup k tradiční české kuchyni. Je držitelem bronzové a stříbrné medaile Magdalena Dobromila Rettigová, působí jako komisař a lektor Asociace kuchařů a cukrářů ČR a ambasador Czech Specials.
Svůj volný čas nejraději tráví v kovářské dílně, kde plameny plynového sporáku vymění za žár výhně. Pod jeho rukama pak vznikají různá umělecká náčiní na výrobu jídla nebo na jeho prezentaci. Pro charitativní účely vyrobil sochu z nožů ve spolupráci s Nože zVostra. V Držovické stodole vymyslel a vlastnoručně zrealizoval řadu nejen estetických ale i do detailu propracovaných zařízení – cateringový stůl, mobilní bary, zázemí kuchyně a mnoho dalšího.
Ať už budete u nás chtít uspořádat rodinné setkání, firemní akci či svatební veselici, můžete si být jisti, že o vaše chuťové pohárky bude královsky postaráno. Kontaktujte nás a společně vytvoříme vaši jedinečnou identitu.